Fotbal: CFR și Slavia au șanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor, crede..2Foto© agerpres.ro

Fotbal: CFR și Slavia au șanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor, crede..

, 11 știri, 8 vizualizări

Mijlocașul român Nicolae Stanciu a declarat pentru site-ul clubului ceh Slavia PragaCFR Cluj și formația la care evoluează au șanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor la fotbal.

''Mă aștept la un meci dificil, le-am spus și eu și Băluță băieților înaintea meciului dintre CFR și Celtic că vom juca la Cluj, dar ei se așteptau ca Celtic să se califice. Cred că șansele sunt egale, noi suntem o echipă puternică, dar în acest moment nu putem subestima niciun adversar, deoarece CFR a eliminat trei echipe foarte bune (FC Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic, n. red.)'', a spus Stanciu.

''O cunosc foarte bine pe CFR, cunosc unii jucători foarte bine, pentru că suntem colegi la echipa națională, Deac, Țucudean și Hoban, Păun e un jucător foarte bun, dar cred că forța vine de la antrenor, Dan Petrescu, pe care îl consider cel mai bun antrenor din campionat. El merită toate laudele pentru ce se petrece la Cluj, pentru că e un antrenor foarte bun și echipa are un succes de necrezut cu el'', a subliniat internaționalul român.