Fotbal: Gaz Metan Mediaș i-a suspendat contractul antrenorului Dusan Uhrin jr3Foto© sport.ro

Fotbal: Gaz Metan Mediaș i-a suspendat contractul antrenorului Dusan Uhrin jr

, 11 știri, 21 vizualizări

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș i-a suspendat contractul antrenorului ceh Dusan Uhrin jr, a anunțat, vineri, gruparea de pe Târnava Mare, într-un comunicat. ''În contextul noilor evenimente petrecute, Clubul Gaz Metan Mediaș a luat măsura suspendării contractului antrenorului principal Dusan Uhrin, pe durata cercetării disciplinare a acestuia'', precizează clubul.

Astfel, la partida pe care Gaz Metan o va disputa sâmbătă după-amiază în deplasare cu Academica Clinceni, în etapa a cincea a Ligii I, pe banca tehnică a echipei va sta team managerul Flavius Boroncoi, alături de antrenorul secund Bogdan Pătrașcu, dar și de ceilalți membrii ai staff-ului tehnic.

Potrivit presei, Uhrin ar fi fost suspendat în urma unui conflict cu președintele clubului, Valentin Iordănescu, după ce nu a fost de acord cu transferul fundașului Răzvan Horj la Gaz Metan. Totodată, Iordănescu l-a acuzat pe tehnicianul ceh că a furnizat presei înregistrarea discuției dintre cei doi. Dusan Uhrin jr a fost instalat ca antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaș pe 18 iunie.