Fotbal: Ștefan Radu s-ar putea despărți de Lazio după 11 ani2Foto© sport.ro

Fotbal: Ștefan Radu s-ar putea despărți de Lazio după 11 ani

, 10 știri, 41 vizualizări

Lazio l-ar fi anunțat pe Radu că nu are garantat postul de titular. Fundașul, ajuns la 32 de ani, a venit în ianuarie 2008 la Lazio, pentru care a jucat 348 de meciuri, câștigând de trei ori Cupa și de două ori Supercupa Italiei. Radu și-a prelungit recent contractul cu echipa din capitala Italiei, până în 2021, însă este foarte posibil ca Lazio să-l lase să plece gratis, dacă jucătorul va primi o ofertă potrivită.

Plecarea lui Radu ar avea loc în condițiile în care antrenorul Simone Inzaghi și conducerea clubului își propun întinerirea lotului. În trecut, Fenerbahce și Milan și-au arătat interesul pentru Radu. Nu este exclus ca fundașul să se transfere la altă echipă, iar după ce va agăța ghetele în cui să revină la Lazio ca să ocupe o funcție în cadrul clubului, el având raporturi foarte bune cu șefii acestuia.

Radu ar putea avea un parcurs asemănător cu al lui Igli Tare, directorul sportiv al grupării laziale. În sezonul 2019-2019, Lazio a câștigat Cupa Italiei, asigurându-și prezența în grupele Europa League. În campionat, echipa a ocupat locul 8, scrie Agerpres.