Fotbaliștii mexicani au petrecut cu 30 de prostituate. TV Notas a aruncat bomba, cu câteva zile înainte de Cupa Mondială
Foto: www.prosport.ro

Fotbaliștii mexicani au petrecut cu 30 de prostituate. TV Notas a aruncat bomba, cu câteva zile înainte de Cupa Mondială

6 știri, 42

Fotbaliștii mexicani au petrecut cu 30 de prostituate. TV Notas a aruncat bomba, cu câteva zile înainte de Cupa Mondială.

Cu 8 zile rămase până la startul Cupei Mondiale, nu este liniște în tabăra mexicanilor. Potrivit TV Notas, jucătorii au petrecut seara de după meciul amical contra Scoției în compania unor femei de moravuri ușoare. Peste 1.000 de fotografii vin să confirme dezvăluirea.

S-a întâmplat după victoria cu 1-0 în fața Scoției (gol Giovani Dos Santos), în Città del Messico. Apoi, 30 de escorte le-au ținut de urât fotbaliștilor, peste noapte. Au fost 8 petrecăreți, care au profitat de faptul că selecționerul Juan Carlos Osorio le-a permis câteva ore libere, înaintea plecării spre Rusia.

Unii au stat cu familia, dar 8 dintre ei au preferat prostituatele. Potrivit revistei mexicane, aceștia sunt Guillermo Ochoa, Jonathan și Giovani Dos Santos, Marco Fabian, Carlos Salcedo, Hector Herrera, Raul Jimenez și Jesus Gallardo. Dezvăluirile i-au înfuriat pe suporterii mexicani, care au reacționat dur pe rețelele sociale împotriva celor care și-au făcut de cap.

Mexic este în Grupa F la turneul final, alături de Germania, Suedia și de Coreea de Sud.

    Citește pe libertatea.ro