”Fotbalul e bolnav, sunt multe influențe în România”
Foto: www.cotidianul.ro

”Fotbalul e bolnav, sunt multe influențe în România”

5 știri, 25

Fostul internațional, Dorinel Munteanu, a vorbit în presa din Germania despre ultimele evenimente petrecute la vârful fotbalului românesc.

Cel mai selecționat jucător din istoria primei reprezentative cu 134 de selecții îl compătimește pe Christoph Daum după ce aceasta a plecat de pe banca României și dă vina pe mentalitatea din țara noastră pentru contraperformanța neamțului.

"Mentalitatea din România este diferită față de cea din Germania pentru că oamenii nu au răbdare. Domnul Daum a vrut să transforme echipa, dar oamenii nu au dorit să aibă răbdare cu el. Pentru ei a fost simplu: s-a ratat calificarea la Campionatul Mondial, acesta e sfârșitul. Îmi pare rău pentru domnul Daum. Sunt dezămăgit de decizie pentru că el a făcut multe lucruri bune, nu doar pentru prima echipă, ci și pentru substructura fotbalului.

Sunt multe influențe în România! E tipic! Trebuie să respecți o persoană, dar acest lucru nu există în România. Fotbalul este bolnav. Toți antrenorii care au venit au fost demiși după un an și nu poți pune niște baze solide. Doar se vorbește, nu se face nimic", a declarat Munteanu pentru publicația germană express.de.

    Citește pe cotidianul.ro