FOTO VIDEO Totul despre iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Ce produse va mai lansa Apple mâine

FOTO VIDEO Totul despre iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Ce produse va mai lansa Apple mâine

29 știri, 37

O nouă scurgere de informații afectează Apple: informațiile ascunse în sistemul de operare iOS 11 au dezvăluit numele smartphone-urilor pe care Apple le va lansa marți, 12 septembrie. Acestea sunt iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

Astfel, ediția de bază va fi numită iPhone 8, în vreme ce iPhone 8 Plus va fi modelul mai mare, care concurează la categoria phablet.

Cum arată iPhone X

Apple a pregătit o serie de surprize fanilor pentru ediția jubiliară care marchează zece ani de la lansarea primului iPhone de către Steve Jobs.

Astfel, iPhone X va fi modelul de top pe care Apple îl va prezenta, X-ul reprezentând cei zece ani trecuți. Cel mai probabil, directorul general Tim Cook va fi cel care va prezenta noul produs.

Acesta va avea ecran OLED de 5,8 inchi, marcând trecerea gigantului american la ecranele de acest tip, după ce Samsung a folosit acest tip de display de mai mulți ani. Ecranele OLED au avantajul de a prezenta culori mai vii și negrul foarte negru, iar pixelii se aprind individual, astfel că acestea pot economisi energia bateriei. Samsung folosește ecrane AMOLED atât pe Galaxy S8, cât și pe Galaxy Note 8.

De asemenea, LG tocmai ce a prezentat la ediția din acest an a târgului IFA modelul LG V30, cu ecran OLED.

Pe lângă că care ecran OLED, iPhone X mai are o particularitate: ecranul se întinde pe aproape întreaga suprafață frontală a telefonului, cu excepția unei m...

    Citește pe libertatea.ro