Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în secret. Nimeni nu a știut când s-a întâmplat4Foto© cancan.ro

Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în secret. Nimeni nu a știut când s-a întâmplat

, 5 știri, 63 vizualizări

"FanArena", show-ul dedicat fanilor Exatlon, începe luni, 14 ianuarie, și va fi prezentat de Lili Sandu. Frumoasa vedetă, care a participat in cel de-al doilea sezon al concursului sportiv fenomen, va fi alături de telespectatori în fiecare luni și marți, de la ora 23:15, imediat după Exatlon. Lili Sandu va comenta, alături de invitați, ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană.

"Cântăreață, actriță, om de televiziune, Lili Sandu este în acest moment una dintre cele mai apreciate vedete feminine din România. A avut numeroase apariții în importante show-uri de televiziune, s-a bucurat de succes în muzică, a jucat în mai multe seriale, cucerind publicul prin naturalețe și talent", se arată într-un comunicat de presă.

"Mă bucur să mă întorc pe micile ecrane și sunt o norocoasă că fac parte din echipa Kanal D. Exatlon a fost pentru mine o experiență extraordinară, iar ceea ce am trăit acolo voi ține minte, cu siguranță, toată viața. Eu am fost și sunt fan Exatlon și nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, în care să mă bucur de acest show fenomen.