Fratele lui Bogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, s-a sinucis. Florin Despescu, găsit mort în casa familiei.
Foto: www.antena3.ro

Fratele lui Bogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, s-a sinucis. Florin Despescu, găsit mort în casa familiei.

11 știri, 95

Tragedie în familia fostului comandant al Politiei Române, chestorul buzoian Bogdan Despescu. Fratele său de 47 de ani și-a luat viața, fiind găsit spânzurat în casa familiei, din localitatea Lunca Priporului., în apropiere de orașul Nehoiu.

Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit și avea o fată de liceu. Potrivit unor surse din apropierea familiei, bărbatul suferea în ultima vreme de o depresie gravă dar și de alte afectiuni. El a a lucrat o vreme la Politia Locală Buzau dar la un moment dat, atunci când la cârma administrației buzoiene a venit un nou primar în 2016, el a părăsit instituția.

Sâmbătă seară, fratele chestorului Bogdan Despescu ar fi avut o discuție cu soția sa după care ar fi spus că merge la culcare. După ceva timp, soția l-a găsit pe bărbat spânzurat pe scara din interiorul casei, ea fiind cea care a anunțat Poliția.

Politia a deschis un dosar pentru lămurirea circumstantelor în care s-a produs evenimentul. Varianta luată în calcul de anchetatori este sinuciderea, chiar dacă Florin Despescu nu a lăsat în urma nici un bilet prin care să-și justifice gestul.

    Citește pe libertatea.ro