“Fructul oprit” ajunge, în această seară, la final3Foto1Video© a1.ro

“Fructul oprit” ajunge, în această seară, la final

, 7 știri, 28 vizualizări

“Fructul oprit” ajunge, în această seară, la final și aduce în fața publicului un episod special, plin de surprize, momente emoționante și suspans. De la ora 20.00, telespectatorii vor putea afla cum se încheie povestea protagoniștilor și a celor care le-au fost în tot acest timp aproape. Nuntă dublă, cu două mirese superbe – Ana și Sonia, de la care nu vor lipsi însă nici invitații nepoftiți și … focurile de armă.

Sezonul 2 “Fructul oprit” atinge, diseară, episodul cu numărul 40, episod care marchează de altfel și sfârșitul serialului, produs de Ruxandra Ion, oferindu-le fanilor săi un final bogat în secvențe emoționante și întâmplări neașteptate.

“Când am aflat că Magda primește fel de fel de semne, am hotărât să fac ceva de care nu sunt neapărat foarte mândru. I-am oferit un inel și am băgat în el un emițător ca să știu tot timpul unde se află”, îi spune Marius Cristescu(interpretat de Bogdan Stanoevici) procurorului(Rodica Lazăr). Iar Ioan(Vlad Gherman) reușește să supraviețuiască cursei puse la cale de Bihter(Oana Moșneagu). ”Când te-am văzut acolo, întins pe jos, am crezut că lumea mea s-a terminat”, îi spune Ana(Cristina Ciobănașu) lui Ioan.