Gabi Iancu, fotbalistul cu patru titluri de campion, a semnat cu o echipă din Liga 1 care încearcă să se salveze de la retrogradare2Foto© bzi.ro

Gabi Iancu, fotbalistul cu patru titluri de campion, a semnat cu o echipă din Liga 1 care încearcă să se salveze de la retrogradare

, 5 știri, 81 vizualizări

Gabriel Iancu (24 de ani) s-a despărțit de FC Voluntari, în urmă cu o lună, dar și-a găsit echipă tot în Liga 1 Betano. Mijlocașul ofensiv a semnat cu nou-promovata Dunărea Călărași.

Anunțul oficial a fost făcut de echipa din Călărași, care încearcă să se întărească pentru a se îndepărta de zona retrogradării. Dan Alexa a cerut întăriri de urgență înainte de pauza competițională din iarnă, iar conducerea i-a satisfăcut cererile.

Gabi Iancu a fost adus la Dunărea, dar contrastul ultimilor ani e uriaș. Fotbalistul e triplu campion al României cu FCSB (2013, 2014 și 2015) și o dată campion cu Viitorul (2017), el fiind cel care a transformat penalty-ul, din meciul cu CFR Cluj, când echipa lui Gică Hagi a cucerit titlul. Mijlocașul e și câștigător al Cupei României (2015) și supercampion al României (2014), ambele trofee fiind câștigate cu FCSB.