Gabriel Oprea: Am deranjat și am fost executat3Foto© cotidianul.ro

Gabriel Oprea: Am deranjat și am fost executat

, 5 știri, 113 vizualizări

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Galați, că a fost "executat" pentru că a deranjat și abuzurile nu au ce să caute în acest sistem. Liderul formațiunii a anunțat și că obiectivul la locale și parlamentare este de 10%.

"Am fost executat! Am devenit o țintă și am fost obligați să plecăm de la guvernare pentru că se pare că onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat și am fost executat. Trebuie să știți că eu, în toate funcțiile deținute, am sprijinit Justiția. Un stat nu poate să fie puternic fără Justiție. În schimb, abuzurile nu au ce să caute în Justiție. România are nevoie de un stat puternic și o Justiție puternică, fără abuzuri", a spus Oprea, conform Mediafax.

Președintele UNPR a participat sâmbătă la Reuniunea organizațiilor din regiunea VII Centru, desfășurată la Galați, alături de reprezentații partidului din județele: Brașov, Sibiu, Alba, Mureș, Galați, Harghita și Covasna. "Îi așteptăm în UNPR pe toși românii patrioți pentru a schimba lucrurile în bine. Toată lumea e sătulă de promisiuni de campanie. Spre deosebire de alții, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toți cei care sunt patrioți și iubesc România, să se înscrie în partidul nostru", a declarat Gabriel Oprea.