Gabriela Cristea și Tavi Clonda au tras o sperietură groaznică cu doar 48 de ore înainte de botezul micuței Thea Iris Selena6Foto© bzi.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au tras o sperietură groaznică cu doar 48 de ore înainte de botezul micuței Thea Iris Selena

, 11 știri, 21 vizualizări

Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor trece din nou prin emoții. Pe 6 septembrie, fetița lor, Thea Iris Selena, va fi cel mai răsfațat copil, atât de către părinții lui, cât și de nași, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Micuța va fi creștinată, iar la eveniment sunt așteptate peste 100 de persoane.

„Botezul o să fie unul tradițional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele, vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toții în pătuț. Adică ele… O să facem și un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au mai cei doi.

Cele mai  frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locație cu un design aparte. Pulpă de rață, cartofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, somon cu creveti Black Tiger, legume dulci cu sos lemon butter, Roast Beef cu Sos Remoulade, Filé de Porc cu Sos de Prune, sunt doar o parte din preparatele alese pentru a delecta papilele gustative ale invitaților.