Gabriela Firea a anulat toate evenimentele din București, chiar și Târgul de Crăciun și concertul de Revelion5Foto1Video© stirileprotv.ro

Gabriela Firea a anulat toate evenimentele din București, chiar și Târgul de Crăciun și concertul de Revelion

, 11 știri, 54 vizualizări

"În Capitală, de pildă, au fost anulate deja toate evenimentele publice de anul acesta, inclusiv Târgul de Crăciun și concertul de Revelion din Piața Constituției", a declarat Gabriela Firea pentru sursa citată. "Pe de altă parte, Primăria a cerut aprobare pentru redeschiderea parcurilor. Atenție însă, locurile de joacă ar putea rămâne în continuare închise. Se pregătesc și măsuri speciale pentru evitarea aglomerației din mijloacele de transport în comun.", a completat primarul Bucureștiului.

"La finalul săptămânii viitoare am putea să ne plimbam din nou în parcuri. Primăria a cerut acordul Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență pentru a le redeschide, atât pe cele mari, cât și pe cele mici, dintre blocuri.

Dacă se redeschid, la intrarea în parcurile din București vom primi materiale informative cu un set de recomandări, pentru a preveni răspândirea noului virus: să evităm locurile aglomerate, dacă ne întâlnim cu cineva cunoscut să nu ne îmbrățișăm și să nu dăm mâna. În plus, chiar dacă suntem afară, și în parc este recomandat să purtăm mască, mai ales că este posibil să se aglomereze de pe 15 mai.