Game of Thrones, sezonul 8. Ce s-a întâmplat în episodul 23Foto© stirileprotv.ro

Game of Thrones, sezonul 8. Ce s-a întâmplat în episodul 2

, 11 știri, 8 vizualizări

Serialul de mare succes Game of Thrones a ajuns la ultimul sezon, cel cu numărul 8. După primul episod numit ”Winterfell”, totul a fost învăluit în mister. Pe 14 aprilie a avut loc premiera primului episod al serialului „Urzeala Tronurilor”. La scurt timp, autorii au publicat pe internet trailer-ul prin care s-a promovat cel de-al doilea episod.

Al doilea episod din sezonul 8 s-a concentrat pe revenirea lui Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) la Winterfell și având în vedere acțiunile sale discutabile din trecut, nu a avut parte de cea mai călduroasă primire. (Citește și: Game of Thrones, sezonul 8. Cât de lungi vor fi episoadele)

În urma unei curățiri sângeroase din capitală, Tyrion îl pedepseste pe Cersei pentru alienarea subiecților regelui. Pe drumul spre nord, Arya împărtășește un secret cu Gendry, un recrut de la Night’s Watch. Odată cu scăderea consumului, unul dintre cercetașii lui Dany se întoarce cu știri despre poziția lor. După nouă ani ca secție Stark, Theon Greyjoy se reuneste cu tatăl său Balon, care dorește să restaureze vechiul Regat al insulelor de fier. Davos îl salută pe Salladhor Saan, un pirat, pentru a-și uni forțele cu Stannis și Melisandre pentru o invazie navală a Aterizării lui King.