Generația de Aur – Legendele Barcelonei. Sâmbătă, de la ora 19.00, pe Cluj Arena. Chivu a făcut spectacol și la tenis
Foto: evz.ro

Generația de Aur – Legendele Barcelonei. Sâmbătă, de la ora 19.00, pe Cluj Arena. Chivu a făcut spectacol și la tenis

10 știri, 84

Generația de Aur – Legendele Barcelonei. Hagi, Popescu, Belodedici, Sabău, Chivu și ceilalți fotbaliști care, în anii ’90, i-au scos de atâtea ori pe români în stradă cu victoriile lor se vor întâlni cu legendele Barcelonei într-un meci demonstrativ ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, pe Cluj Arena.

Printre numele mari care vor îmbrăca tricoul Barca Legends se numără Eric Abidal, Juliano Beletti, Jose Edmilson, Jon Andoni Goikoetxea sau Miguel Angel Nadal.

Generația de Aur s-a delimitat de FRF. Spectacol la antrenamentul Barcelonei. Chivu a pus mâna pe rachetă, Ilie Năstase cu paharul în mână / GALERIE FOTO

Generația de Aur a ajuns la Cluj. Mare meci mare cu legendele Barcelonei

Amintirile lui Ovidiu Sabău înainte de meciul demonstrativ ”Generația de Aur” – Legendele Barcelonei: ”Jucam fotbal cu cutia de pateu”

“Generația de Aur” s-a reunit și a revenit pe gazon! ”Nu mai merg motoarele cum mergeau odată”

Sports Festival propune un weekend plin de sport la Cluj. Pe lângă partida de fotbal dintre Generația de Aur și Barca Legends, fanii sportului s-au putut bucura de un regal de tenis la Sala Polivalentă.

Foto: cjsport.ro

Au fost trei partide programate, iar în prima Andrei Pavel l-a învins pe Goran Ivanisevici în două seturi reduse, 4-2, 4-2. Apoi, Pavel și fostul fotbalist Cristi Chivu au făcut pereche împotriva lui Myke Bryan și Miguel Angel Nadal (fost internațional d...

    Citește pe libertatea.ro