George Țucudean a reluat antrenamentele la CFR Cluj2Foto© libertatea.ro

George Țucudean a reluat antrenamentele la CFR Cluj

, 7 știri, 24 vizualizări

George Țucudean, golgheterul CFR-ului, a reluat antrenamentele, el suferind recent o intervenție pe cord la o clinică din Viena, informează Mediafax. "Țucudean a intrat la antrenamente, să vedem în cât timp va fi apt de joc. Sperăm să-l avem și pe el alături de noi ușor-ușor și să luptăm cu toți pentru campionat", a anunțat Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR, la ProX.

Oficialul ardelenilor a vorbit și despre meciul din etapa viitoare, când CFR, liderul Ligii 1, va întâlni FCSB, roș-albaștrii fiind la trei puncte în spatele clujenilor, 34 față de 37: "Urmează un derby, între locul unu și doi. Ne pregătim foarte bine în această săptămâna și vom vedea. Nu vreau să ne gândim la arbitraj, e un derby, toată lumea va fi cu ochii pe acel meci.

Orice arbitru va fi, sunt convins că va arbitra bine. Nu știu ce decizie se va lua, noi vom munci să ne pregătim, să fim proaspeți și motivați. Jucătorii sunt pe teren. S-a vorbit mult despre arbitrii, dar nu cred că ei câștigă un meci pe teren. Noi ne concentrăm, jucătorii trebuie să fie inspirați și concentrați". "Ne dorim, sperăm, să ajungem într-o cupa europeană.