George Țucudean, operat la inimă la o clinică din Viena6Foto1Video© realitatea.net

George Țucudean, operat la inimă la o clinică din Viena

, 9 știri, 24 vizualizări

George Țucudean, 27 de ani, golgheterul Ligii 1 Betano, a suferit o operație pe cord la Viena. Atacantului CFR-ului i-a fost înlocuit un țesut care-i dădea palpitații. Intervenția a fost un succes, iar "Țucu-gol", omul care domină clasamentul marcatorilor în campionatul intern, 17 reușite, va reveni pe teren în câteva săptămâni.

"A suferit o intervenție la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: 'Nu vă îngrijorați. Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină'", a spus Gheorghe Cosma, bunicul fotbalistului, conform Libertatea.

Atacantul nu a putut evolua în meciurile naționalei cu Suedia (1-2) și Insulele Feroe (4-1) din preliminariile EURO 2020 și nici în partidele de acum ale CFR-ului, din playoff. Noul antrenor al clujenilor, Dan Petrescu, a comentat și el despre situația lui Țucudean. "Sper ca Țucudean să joace din returul de play-off. Nu cred că va fi apt pentru meciurile cu Steaua și Craiova. Sper ca în returul, la meciul cu Sepsi, să fie pe teren, să fie apt. N-am vorbit cu el și nici nu l-am văzut. Abia aștept să-l văd", a spus tehnicianul după meciul CFR-ului cu Astra, 1-0.