Germania ia în calcul să amâne administrarea celei de-a doua doze a vaccinului COVID, din cauza stocurilor limitate12Foto© libertatea.ro

Germania ia în calcul să amâne administrarea celei de-a doua doze a vaccinului COVID, din cauza stocurilor limitate

, 24 știri, 109 vizualizări

Germania are probleme în campania de vaccinare anti-COVID deoarece a eșuat în misiunea de a procura suficiente doze de ser. Astfel, guvernul de la Berlin se pregătește să amâne administrarea celei de-a doua doze. În momentul de față, autoritățile germane au solicitat consultanță din partea unei comisii independente în această privință.

Germania a eșuat în misiunea de a procura suficiente doze de vaccin anti-COVID. Astfel, guvernul de la Berlin se gândește să amâne administrarea celei de-a doua doze. Ministerul Sănătății din Germania solicită consultanță în ceea ce privește o eventuală amânare a administrării celei de-a doua doze din vaccinul împotriva COVID-19 produs de BioNTech / Pfizer. Aceasta pentru a putea continua campania de vaccinare în ciuda stocurilor limitate.

Ministerul Sănătății german a solicitat consultanță din partea unei comisii de vaccinare independente referitor la această amânare după perioada maximă de 42 de zile prevăzută în prezent. Acest lucru are în vedere un demers similar al Marii Britanii.