Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă în arest3Foto© bzi.ro

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă în arest

, 6 știri, 39 vizualizări

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă ! Noi informații în cazul Caracal! Detalii incredibile ies la iveală! Totul are legătură cu Gheorghe Dincă. Potrivit unor informații de ultimă oră, monstrul de la Caracal, cel care le-a răpit, violat, ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Macesanu, ar fi încercat să se sinucidă de patru ori.

Potrivit informațiilor prezentate de Marius Tucă, criminalul a vrut să își curme viața nu de mai puțin de patru ori. Acesta ar fi ajuns la capătul puterilor, iar din această perspectivă, criminalul, a vrut să își încheie socotelele cu viața. Potrivit lui Dorin Dumitran, acesta a vrut să se sinucidă, dar de fiecare dată a fost salvat în ultim moment.

”Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simțit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei – care au gestionat excepțional situația, de la Arestul central m-au anunțat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toți colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută”, a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.