Gheorghe Hagi reactioneaza dupa grosolania lui Viera: ”Ianis a fost norocos. Intrare grosolana cu intentie sa-i rupa piciorul!”© onlinesport.ro

Gheorghe Hagi reactioneaza dupa grosolania lui Viera: ”Ianis a fost norocos. Intrare grosolana cu intentie sa-i rupa piciorul!”

, 12 știri, 174 vizualizări

Ousmane Viera (32 de ani) a fost la un pas să-i rupă piciorul lui Ianis Hagi în minutul 49 al meciului dintre Sepsi OSK și Viitorul (0-0), iar la finalul celor 90 de minute a avut un discurs controversat, în care nu și-a recunoscut intrarea criminală, ba chiar a transmis că nu merita cartonașul roșu.

Ivorianul care poartă banderola de căpitan a clubului din Sfântu Gheorghe nu doar că nu și-a cerut scuze pentru tackling-ul incredibil, ba chiar a transmis că intrarea sa, una criminală, nu a avut intensitate. Nici vorbă de cartonaș roșu în mintea africanului care-i putea încheia cariera lui Hagi Jr,: "Cereau roșu pentru că i-am rupt piciorul, dar după un minut a revenit pe teren. Eu nu cred că a fost de roșu. Nu a fost intensitate, am jucat mingea", a spus Ousmane Viera, la finalul partidei cu Viitorul.

La puțin timp după interviul acordat de Viera la Digi Sport, Ianis l-a acuzat pe fundaș că nu i-a cerut scuze, ba chiar că i-a râs în față. Chestionat de reporterul Telekom Sport pe seama acestui subiect, ivorianul și-a schimbat puțin discursul, și-a cerut scuze publice și a dezvăluit că ar fi vrut să vorbească personal cu Ianis: "Nu e adevărat, după meci am încercat să vorbesc cu Ianis.