Gigi Becali a pus tunurile pe doi jucători: "El nu e atacant, e ceva pe acolo. Celălalt ia poziția lui Ronaldo, dar dă pasă la portar"© sport.ro

Gigi Becali a pus tunurile pe doi jucători: "El nu e atacant, e ceva pe acolo. Celălalt ia poziția lui Ronaldo, dar dă pasă la portar"

, 4 știri, 42 vizualizări

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu e supărat pe jucătorii săi după remiza cu Sepsi OSK, dar spune că trebuie să aducă un atacant la echipă. Omul de afaceri l-a criticat pe Ioan Hora, despre care a spus că nu este un atacant, ci "ceva pe acolo, care se plimbă".

Gigi Becali nu l-a iertat nici pe Florinel Coman, despre care a spus că încearcă prea mult să-l imite pe Cristiano Ronaldo: "Nu pot să zici nici da, nici nu. Am avut ocazii, dar n-am marcat! Cea mai mare a fost ocazia lui Coman, trebuia s-o bage-n poartă! Am avut și două lovituri, care în opinia mea, dacă aveam executant, trebuia să dea gol! Coman dă pas la portar, ia poziția lui Ronaldo, dar a uitat să vorbească cu Ronaldo. El dă pasă la portar.

N-avem atacant. Nu este Hora atacant, e ceva pe acolo, care se plimbă. Îl așteptăm pe Bizon, ce să facem. Astăzi a fost slab, nu mă așteptam. Așa de slab? A avut și meciuri bune, dar așa de slab?