Gigi Becali îi răspunde lui George Simion. liderul AUR, după apariția de la GSP LIVE4Foto© antena3.ro

Gigi Becali îi răspunde lui George Simion. liderul AUR, după apariția de la GSP LIVE

, 9 știri, 188 vizualizări

George Simion a susținut la GSP LIVE că Becali nu i-a oferit un sediu pentru partidul lui, cum s-a lăudat, ci "a spus-o doar așa, în stilul lui". Patronul FCSB spune însă că discuția sa a fost purtată cu Claudiu Târziu, celălalt copreședinte AUR.

„Stilul meu este adevărul. Domnul Simion este în eroare. Sunați-l pe domnul Claudiu Târziu, să vă spună dacă nu cumva și acum activează, el și nevasta lui, în acel birou, în fiecare zi. Sunați să vedeți dacă minte Becali sau nenea Simion. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat acel birou lui Claudiu Tarziu și soției lui, că ea e nu știu ce pictoriță, avea nevoie să picteze pe acolo sau ce fac ei.

Știe el, nenea Simion, stilul lui Gigi Becali.... Nenea Simion, ești prea mic copil ca să știi care e stilul lui Gigi Becali!Gigi Becali spune adevărul pur. Habar nu aveam cine e Claudiu Târziu. A venit la mine la Palat și mi-a propus nu știu ce funcție în AUR. I-am zis «Băi băiete, nu mă interesează pe mine o funcție la voi în partid, că nu mai fac politică!». Zicea să fiu vicepreședinte.