Gina Pistol, în Vietnam. Cadou neașteptat
Foto: www.cancan.ro

Gina Pistol, în Vietnam. Cadou neașteptat

6 știri, 57

Gina Pistol a primit cadou un costum tradițional vietnamez. Aflată în Vietnam, la filmările pentru Asia Express, reality show ce va începe în primăvara anului 2018 la Antena 1, vedeta a primit un cadou neașteptat.

Costumul este specific femeilor din tribul Hmong Flowers, unul dintre cele peste 50 de grupuri etnice din Vietnam. Hainele lor se deosebesc prin faptul că sunt extrem de colorate, culorile sunt vii și foarte puternice. Atât fustele cât și bluzele sunt ornate cu tot felul de broderii, toate lucrate manual. Gențile de dimenisuni mici care sunt parte din ținută sunt și ele brodate.

Gina Pistol, transformată total

Portul tradițional este un lucru firesc în nordul Vietnamului, femei aparținând diverselor grupuri etnice putând fi observate peste tot în hainele lor tradiționale. „Mie îmi plac foarte mult hainele tradiționale în general, și acasă port des tot felul de ii. Ținutele din zona de nord a Vietnamului sunt extrem de colorate, îți fură ochii imediat. În drum spre hotel vedeam femei pe stradă și nu știam la care să mă uit prima oară.

Când am ajuns în cameră, mă aștepta un costum complet, pe care de altfel l-am îmbăcat și la filmare. Am fost super fericită!”, a povestit Gina Pistol, prezentatoarea show-ului Asia Express.

    Citește pe libertatea.ro