Goțiu și Ungureanu nu prind locuri eligibile pe listele USR PLUS6Foto© wall-street.ro

Goțiu și Ungureanu nu prind locuri eligibile pe listele USR PLUS

, 12 știri, 65 vizualizări

Un senator, Mihai Goțiu, și un deputat, Emanuel Ungureanu, au intrat în conflict cu propriul partid (USR) a și cu partenerul acestuia de alianță (PLUS), după ce filialele din care fac parte nu i-au ales pentru a ocupa locuri eligible în alegerile pentru noua garnitură a Parlamentului.

„Astăzi, în Filiala USR PLUS au avut loc alegerile interne pentru desemnarea candidaților la parlamentare. Am reușit să-mi conving majoritatea colegilor din USR să mă voteze. Din păcate, am mai reușit să conving doar o mână dintre delegații PLUS (în Conferință au fost 72 de delegați de la PLUS și 48 de la USR – cum s-a ajuns aici e o poveste prea lungă).

Dincolo de rezultatul votului, amărăciunea nu vine din faptul că nu i-am convins, ci că n-am avut șansa să-i pot convinge pe reprezentanții PLUS. Cu greu, am făcut rost de numerele de telefon ale unora dintre ei, să pot discuta direct, să mă prezint și să mai demontez din ”miturile” pe care unii ”binevoitori” le-au plantat în grupul lor”, a scris Mihai Goțiu, pe Facebook.