Cozmin Gușă despre decizia lui Tăriceanu: ”Iese din ipocrizie!”
Foto: adevarul.ro

Cozmin Gușă despre decizia lui Tăriceanu: ”Iese din ipocrizie!”

5 știri, 18

Analistul a precizat că prin această decizie, Tăriceanu „iese din ipocrizie”.

"Eu salut această decizie a lui pentru că iese din ipocrizie. Avem o clasă politică de oameni corupți, pușcăriabili, care au fost votați de români. Ce au crezut românii când i-au votat pe aștia care fură că o să meargă în Parlament și nu își vor da legi care îi scapă de pușcărie? Dacă asta au crezut, au greșit, însă nu cred asta”, a precizat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

„Românii au votat în cunoștință de cauză o majoritate coruptă, hoață. Eu salut decizia lui Tăriceanu pentru că măcar nu mai sunt iocriți pentru că altfel dacă ne întoarcem la începutul anului și vorbim despre grațierea dată ca să nu se dea, aia chiar a fost o greșeală. Acest lucru s-a întâmplat pentru că nici în politica românească nu există solidaritatea. Cineva vrea să își negocieze doar dosarele personale și să nu respecte proverbul "urma scapă turma".

Eu cred că Dragnea a vrut să își negocieze doar dosarele lui, fără să își aducă aminte de colegii săi, iar ce a făcut Tăriceanu este o ieșire din ipocrizie. Aștia suntem, aștia suntem toți ca români, nu știu câți dintre români ar refuza fel de fel de tentații și nu ar face mișmașuri. Asta este țara, asta e lumea", a mai spus Cozmin Gușă.

    Citește pe evz.ro