Guvernul și Coaliția pentru Dezvoltarea României vor colabora pentru stimularea creșterii economice© businessmagazin.ro

Guvernul și Coaliția pentru Dezvoltarea României vor colabora pentru stimularea creșterii economice

, 4 știri, 26 vizualizări

Guvernul și Coaliția pentru Dezvoltarea României vor colabora pentru stimularea creșterii economice, care să se reflecte și în îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor - a fost concluzia întâlnirii desfășurate miercuri, la Palatul Victoria, între prim-ministrul Viorica Dăncilă și mai mulți membri ai Cabinetului cu reprezentanții Coaliției.

"Premierul a subliniat că Executivul are toată deschiderea spre dialog cu mediul de afaceri, reprezentat de CDR, și a apreciat mecanismul consultărilor lunare, care să fie continuat într-un ritm mai susținut în viitor. Reprezentanții CDR au salutat poziția prim-ministrului și au subliniat faptul că un dialog constant și de substanță este premisa pentru un proces legislativ predictibil, la finalul căruia să rezulte politici publice în beneficiul tuturor", se arată într-un comunicat al Guvernului, transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, în cadrul întâlnirii de lucru au fost abordate teme de interes comun din domeniile economic, fiscalitate, infrastructură, turism, fonduri europene, comunicații, muncă.