Hagi a dezvăluit un episod mai puțin cunoscut. „Hotelul era plin de băutură”2Foto© gsp.ro

Hagi a dezvăluit un episod mai puțin cunoscut. „Hotelul era plin de băutură”

, 5 știri, 37 vizualizări

Declarațiile lui Gheorghe Hagi au venit duminică, după ce Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus că Hagi a avut o ieșire nervoasă în Slovenia, jignindu-l pe Mircea Sandu pentru că "nu erau camerele pregătite de către cei din conducere".

"E opinia dânsului, ce să zic eu? E opinia lor, ei știu mai bine ce au făcut, nu eu. Nu cred. Dacă gândesc la rece, nu cred în acest lucru. Într-adevăr, când am ajuns la hotel, erau niște lucruri. Aveți poze cu ce era în hotel, lucruri care nu aveau legătură cu sportul. Am fost puțin.. nu așa cum am țipat că nu îl respect pe Mircea Sandu, dar a trebuit să îi explic că nu se poate la nivel de echipa națională să fie mijlocul hotelului plin de băutură. Nu l-am certat pe Mircea Sandu. Eu veneam de la un nivel mare, nu poți intra în holul hotelului și să vezi un morman de...

Dacă mă dădeau la o parte oricum nu știu, m-au dat și după. Nu am simțit nimic atunci. După meci, au rămas pașapoartele afară. Domnul Dragomir știe mai multe. În cantonamentul naționalei era o grămadă de... Eram cine eram și era normal să reclam. Viața merge înainte. N-avea logică ce am găsit acolo", a spus Hagi, duminică, la Digi Sport.