Halep: Era mai bine să mă opresc
Foto: www.bzi.ro

Halep: Era mai bine să mă opresc

5 știri, 360

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, după ce a abandonat în sferturile de finală ale turneului Citi Open de la Washington, că nu a continuat meciul cu Ekaterina Makarova deoarece o durea capul și îi era puțin rău.

"Mă durea capul și îmi era puțin rău, astfel că era mai bine să mă opresc", a spus Halep, potrivit The Washington Post.

Makarova s-a declarat și ea afectată de căldura excesivă de la ora meciului cu Simona Halep. "A fost foarte cald și am început foarte greu. Când am intrat pe teren am simțit că soarele mi-a luat toată energia. Simona este o jucătoare mare și numărul doi în lume, astfel că este întotdeauna greu să joci împotriva ei. Am încercat să mă mișc cât mai rapid posibil. Am trecut în faza următoare, dar îmi pare rău că nu am jucat până la capăt", a afirmat sportiva.

Simona Halep locul 2 WTA și cap de serie numărul 1, a abandonat, vineri, la scorul de 6-2, 3-6, 0-1, după 68 de minute, meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA și cap de serie numărul 7, din sferturile de finală ale Citi Open, tuneu de categorie WTA International.

Halep a acuzat la acest meci căldura excesivă (32 de grade Celsius) și, după ce a fost întrecută cu 6-3 în setul secund, a abandonat partida la scorul de 0-1 în decisiv.

Pentru Halep urmează Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5, care va avea loc la Toronto, săptămâna viitoare. Românca este deținătoarea trofeului...

    Citește pe cotidianul.ro