Halep, înainte de Australian Open: Am riscat, iar acum trebuie să las capul în pământ și să muncesc8Foto© stirileprotv.ro

Halep, înainte de Australian Open: Am riscat, iar acum trebuie să las capul în pământ și să muncesc

, 11 știri, 80 vizualizări

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sâmbătă dimineață, înainte de startul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, că a riscat asumat când a spus pas la ultimele turnee, preferând să se odihnească și să se relaxeze cu familia, însă acum trebuie să tragă suplimentar pentru a ajunge din nou la un nivel înalt.

"Este o mare diferență față de anul trecut, pot spune că am realizat ce mi-am dorit. Am câștigat în sfârșit un Grand Slam. Acum pot spune că sunt cu adevărat numărul 1. Înainte spuneam că fără un Grand Slam nu ești numărul 1. Sunt fericită, mă bucur de tot. Tot ce am realizat anul trecut m-a făcut să fiu puțin mai relaxată.

Doar încerc să-mi îmbunătățesc jocul și să văd cât de bună pot fi în viitor. Mi-am asumat un risc stând acasă puțin mai mult. M-am odihnit pentru că m-am simțit extenuată după aceste turnee și anul avut. Mi-a plăcut mult să stau acasă. Acum sunt pregătită pentru noul an, deși sunt puțin în urmă cu totul, cu pregătire și meciurile. Dar nu mă plâng. Totul a fost așa cum mi-am dorit.