Halep, reacție după eliminare: Nu aveam așteptări

Halep, reacție după eliminare: Nu aveam așteptări2Foto© stirileprotv.ro

Halep, reacție după eliminare: Nu aveam așteptări

, 7 știri, 85 vizualizări

Românca nu mai jucase din septembrie, din cauza unei hernii de disc care i-a încheiat prematur sezonul. La Sydney, Halep nu a evoluat în primul tur, principala favorită intrând direct în optimi.

''A fost un meci foarte bun după aproape patru luni de când am jucat ultimul meci integral, (la) US Open. Cred că am jucat la un nivel bun'', a declarat Halep (27 ani) după partida de miercuri.

Românca a fost mulțumită și de faptul că nu a resimțit dureri la spate și a precizat că nu este încă pregătită complet pentru Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, dar nu regretă pauza lungă pe care a luat-o.

A fost un meci bun, după aproape 4 luni de când am jucat ultima dată, la US Open, un meci întreg. Cred că am fost la un nivel bun azi, nu am fost inspirată la unele puncte importante. Ea a jucat foarte bine, slice-ul ei a fost foarte bun azi. A meritat să câștige acest meci, dar și eu am fost foarte aproape să câștig. Am avut multe șanse să trec în avantaj, dar nu am putut. Simt că încă nu am ritmul necesar. Ashleigh a jucat un un tenis bun azi, ea a jucat mereu un tenis bun contra mea, toate…
Simona Halep,
Halep a vorbit despre ÎNFRÂNGEREA suferită la Sydney.…