Handbal feminin EURO 2018 - Meciuri amânate9Foto© hotnews.ro

Handbal feminin EURO 2018 - Meciuri amânate

, 23 știri, 54 vizualizări

Meciurile Franța - Suedia și Serbia - Rusia, prevăzute sâmbătă după-amiază, în cadrul Grupei principale I a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018, au fost amânate pentru duminică, din cauza manifestațiilor pe care urmează să le organizeze 'vestele galbene', informează cotidianul L'Equipe.

După ce prima ligă franceză de fotbal a amânat șase meciuri din acest weekend, a venit rândul Europeanului feminin de handbal să fie afectat de protestele 'vestelor galbene', așteptate pe tot cuprinsul Franței, în cursul zilei de sâmbătă. Partida Franța - Suedia se va disputa duminică, de la ora 15,00 (16,00 în România), la arena Hall XXL din Nantes, cu o capacitate de 8.500 locuri, în timp ce întâlnirea Serbia - Rusia va avea loc pe aceeași arenă, de la ora locală 18,00 (19,00, la București).

Programul celorlalte meciuri de la Nantes sau de la Nancy nu au fost afectate, a anunțat prefectura locală. Franța, campioana mondială en titre, a obținut trei victorii consecutive (cu Slovenia, Muntenegru și Danemarca), după un eșec în fața Rusiei, fiind în cursa pentru calificarea în semifinalele competiției. Franțuzoaicele vor înfrunta miercuri Serbia, în ultimul lor meci din grupele principale.