Psihologul Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar
Foto: m.zf.ro

Psihologul Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar

21 știri, 99

Hanibal Dumitrașcu a murit, duminică, la Spitalul Universitar din Capitală. Cunoscutul psiholog era în stare gravă, fiind ținut în viață doar de aparate, potrivit unor surse medicale. Soția și cele două fiice ale acestuia au fost alături de el până în ultima clipă.

Hanibal Dumitrascu ar fi suferit un accident vascular, după ce în urmă cu doar câteva zile i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital. Celebrul psiholog suferea și de diabet.

Cine a fost Hanibal Dumitrașcu

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, județul Buzău.

Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferentiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese înainte lector universitar din 1995. Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere in Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, la Universitatea Bucuresti.

Hanibal Dumitrașcu, cunoscut și ca psihologul românilor, a publicat și nenumărate cărți în domeniul psihologiei.

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urmă o soție două fiice, Maria și Ioana, care i-au fost alături psihologului până în ultima clipă.

Maria a studiat Psihologie și Știintele Educatiei, dar a absolvit și Facultatea de Litere din Bucuresti. Ioana are o înclinație către natură, animale și călătorii, scrie wowbiz.ro.

    Citește pe libertatea.ro