Horia Georgescu va fi audiat joi în comisia SRI; Va lămuri neconcordanțele între declarațiile sale și ale lui George Maior

Horia Georgescu va fi audiat joi în comisia SRI; Va lămuri neconcordanțele între declarațiile sale și ale lui George Maior

12 știri, 19

Președintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, a anunțat, miercuri, că Horia Georgescu va fi audiat din nou, joi, de la ora 11.00 pentru a lămuri unele necondordanțe între declarațiile sale și afirmațiile fostului șef al SRI George Maior.

”Mâine (joi – n.r.) dimineață la ora 11.00 (a.m.- n.r.) o să avem ședință de comisie. O să avem audierea dlui Horia Georgescu. Sunt câteva lucruri pe care vrem să le lămurim, neconcordanțe între declarațiile făcute de dl. Maior la audiere și de dl. Horia Georgescu. Inclusiv după audierea dlui Maior, dl Horia Georgescu a apărut în spațiul public și făcut o serie de afirmații și declarații în plus. Am avut o discuție cu domnia sa și a confirmat că va veni mâine (joi – n.r.).

Înțeleg că va veni cu probe și va susține lucruri pe care nu le-a mai spus până acum în fața comisiei să dovedească unele lucruri care presupune a fi neadevărate cele spuse de dl Maior”, a declarat președintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda.

    Citește pe cotidianul.ro