Horoscop 21 ianuarie 2018. O zodie are probleme in relatie
Foto: www.bzi.ro

Horoscop 21 ianuarie 2018. O zodie are probleme in relatie

11 știri, 138

Horoscop 21 ianuarie 2018. Aspectul astrologic dominant al zilei de azi este unul benefic pentru toate zodiile: trigonul dintre Luna si Jupiter.

Ca efect al acestui trigon, suntem cu totii mai optimisti, mai entuziasti, mai energici. Citeste horoscopul pentru zodia ta!

Daca nu ai gasit inca o cale de exprimare a propriei creativitati si care sa iti aduca si satisfactie, caut-o astazi si mai atent.

Ai putea primi azi o idee excelenta care, daca va fi pusa in practica urgent, s-ar putea sa genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numesti fericire.

Daca esti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care il practici, cauta sa arati lumii produsul creatiei tale, ceea ce iese din mainile sau din mintea ta, pentru ca reactiile venite de la ceilalti s-ar putea sa te stimuleze sa practici mai intens aceasta arta de acum inainte.

Nu te teme nici de pareri, nici de critici, nici de judecati de valoare: daca tu esti fericit cand faci asta, satisfactia ta conteaza cel mai mult!

Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e.

Considera-l un sacrificiu necesar pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta zi, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu...

    Citește pe bzi.ro