Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Două zodii se pot trezi cu destinul în derivă6Foto© antena3.ro

Horoscop 30 august - 5 septembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Două zodii se pot trezi cu destinul în derivă

, 14 știri, 115 vizualizări

Aspectul cel mai important al acestei zile este cel favorabil de trigon între Mercur din Fecioară și Pluto retrograd din Capricorn. Pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), el aduce schimbări în bine pe toate planurile.

Pe parcursul acestei zile, te bucuri de un randament ieșit din comun, care îți permite să te achiți cu succes de sarcinile care ți-au fost delegate astăzi și să faci progrese importante în privința celor de care ți-ai propus sau ți s-a zis să te ocupi mâine. De asemenea, nu este exclus să mai ai timp și energie și pentru unele proiecte extraprofesionale, care te pot ajuta să îți suplimentezi veniturile. La asta te ajută și tranzitul Lunii prin casa subconștientului, care te ajută să te mobilizezi și să apelezi la resurse interioare pe care nu le-ai explorat până acum.

Te trezești azi bine dispus(ă) și inspirat(ă), iar acest lucru te ajută să găsești soluții ingenioase la problemele cu care te confrunți în plan profesional. Performezi cel mai bine în privința sarcinilor de lucru care îți surescită interesul, care-ți permit să dai dovadă de o abordare creativă. În plus, aspectele zilei îți asigură un mers bun al zilei și după programul de la serviciu, când te bucuri de momente frumoase în raport cu partenerul de viață și/ sau copiii. În cazul în care ești în concediu, poți fi sigur(ă) așadar că te vei distra de minute alături de cei dragi.