Horoscop, joi, 12 iulie 2018. Capricornii au o zi grea în cuplu și în celelalte relații de parteneriat
Foto: jurnalul.antena3.ro

Horoscop, joi, 12 iulie 2018. Capricornii au o zi grea în cuplu și în celelalte relații de parteneriat

20 știri, 4

Horoscop 12 iulie 2018. Capricornii au o zi grea în cuplu și în celelalte relații de parteneriat

Horoscop 12 iulie 2018 – Berbec

Trebuie să știi că este o zi specială, în care vei avea posibilitatea de a vedea efectele anumitor comportamente pe care la abordezi de obicei, fără să te intereseze ce provoci.

Horoscop 12 iulie 2018 – Taur

Poți afla astăzi de ce există anumite limite, acceptate de cei mai mulți dintre noi, și ce stă la baza lor. Dorința ta de a trăi frumos nu poate fi o justificare pentru a încălca aceste limite.

Horoscop 12 iulie 2018 – Gemeni

Ai nevoie de resurse și nu sunt deloc puține, mai ales cele financiare, dar dacă te grăbești să tragi concluzii pesimiste, nu vei reuși să faci rost de tot ce ai nevoie.

Horoscop 12 iulie 2018 – Rac

Este o zi dificilă, în special în relațiile de parteneriat. Poți descoperi că partenerii se opun unor inițiative de-ale tale, deși au spus altceva până acum.

Horoscop 12 iulie 2018 – Leu

Se conturează unele probleme de sănătate, consecințe directe ale eforturilor pe care le-ai depus la locul de muncă. Va trebui să iei măsuri urgente și serioase.

Horoscop 12 iulie 2018 – Fecioară

Ar fi bine să-i protejezi pe cei dragi, mai ales față de pornirile tale războinice ori distructive. Poate că nu va fi ușor, dar mai încolo vei culege roadele acestor eforturi.

Horoscop 12 iulie 2018 – Balanță

Relația cu familia poate ajunge într-un adev...

    Citește pe libertatea.ro