Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 20204Foto© a1.ro

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2020

, 6 știri, 26 vizualizări

Astrologul de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii ianuarie 2020 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Prima lună din anul 2020 reprezintă o perioadă extrem de importantă pentru toți nativii grație aspectelor astrologice care se formează acum și care vorbesc despre noi și remarcabile începuturi. Nu începe doar un an nou, ci și o nouă eră astrologică, iar acest aspect este marcat de conjuncția Saturn-Pluton care se petrece în semnul Capricorn, pe data de 12 ianuarie 2020.

O astfel de conjuncție este rară, se petrece la intervale mari de timp (aproximativ 33-38 de ani) și este foarte puternică, impactantă. Ca o paranteză, ultima oară când cele două planete s-au suprapus a fost în urmă cu 38 de ani și, la nivel socio-politic, în România, a marcat începutul declinului erei comuniste.