Horoscop Minerva luna Mai 2020: Nu toate zodiile primesc cireșe5Foto© cancan.ro

Horoscop Minerva luna Mai 2020: Nu toate zodiile primesc cireșe

, 6 știri, 43 vizualizări

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec. Stăpânul tău Marte intră în Pești pe 13 mai fiind în trigon cu Nodul Nord aflat în Rac. Intri într-un câmp de joc cu totul nou, iar Soarele în Taur și te plasează în elementul tău. Este timpul să strălucești, dar detașează-te, mai ales că ai nevoie de validarea propriilor acțiuni.

Pe 11 mai intră în retrogradare și Saturn. Pentru tine ea se produce în Vărsător, în Casa a 11-a a prietenilor, a muncii în grup și a comunității în care trăiești.  Presupune detașarea de grup și meditația asupra a ceea ce va urma, în lumina a ceea ce ni s-a întâmplat.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur. Pe 11 mai Saturn intră în retrogradare din Vărsător, marcând un cu totul nou ciclu profesional. Prezența lui aici este un preambul pentru ce te așteaptă în umrătorii doi ani și jumătate, în ce privește autoritatea, profesia și în viața personală. Din punct de vedere financiar și profesional, aprent ești într-o poziție sigură și îți recâștigi poziția. Dar nu este momentul să te culci pe laurii tăi, când se deschid atât de mult pentru tine și te atrag pentru a explora noi orizonturi. Totuși fii atent la Venus retrogradă!