HOROSCOP weekend 21-23 februarie. Racii au parte de o trezire emoțională, Peștii se bucură de plăcerile vieții13Foto© antena3.ro

HOROSCOP weekend 21-23 februarie. Racii au parte de o trezire emoțională, Peștii se bucură de plăcerile vieții

, 29 știri, 108 vizualizări

Aceasta are una din cele mai bune energii de Luna Noua din tot anul 2020! Condusa de planeta Neptun, zodia Pesti este poate cea mai enigmatica din tot zodiacul, chiar mai mult decat Scorpionul. Da, Scorpionul este profund dar macar cu el stii unde te afli. Cu Pestii, nu prea stii niciodata ce se petrece. Pestii sunt misterios, evazivi si imprevizibili.

Intre 90 si 95% din Univers este alcatuit din materie si energie neagra. Tot la fel, si noi folosim doar o mica fractiune din creierul nostru si, desi nu este un consens stiintific inca pe tema asta, se considera ca in stare constienta intre 90 si 95% din capacitatea creierului nu este folosita la potentialul sau maxim. Deci, ramane 95% din creier ca fiind un complet mister.

Teritoriul Pestilor. De aceea se stie ca Pestii si casa 12 conduc lumea invizibila. Conceptul de "lume invizibila" este mai dificil de inteles. Dar este tot ce nu intelegem cu cei 5% minte constienta.