Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu11Foto© romaniatv.net

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 august 2020. Lună Nouă în zodia Leu

, 18 știri, 92 vizualizări

Horoscopul zilei de 19 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2020 spune că nativii din zodia Leu au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra vieții personale.

Astăzi se formează aspectul de Lună Nouă în zodia Leu, un eveniment astrologic care ne aduce noi începuturi, noi oportunități și șanse, iar acestea vor fi resimțite cel mai puternic în acel domeniu de viață care este reprezentat de zodia Leu în astrograma natală. Totodată, cei mai impactați de această lunație vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, dar și cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 AUGUST 2020. LEII AU PARTE DE NOI ÎNCEPUTURI ÎN DRAGOSTE)

Luna Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna își unesc energiile, prin conjuncție, iar această lunație este cu atât mai puternică cu cât Soarele este guvernator al zodiei Leu. Prin urmare, la modul general, va fi vorba de noi șanse și oportunități în dragoste, noi povești de iubire, romantism și exprimarea sentimentelor la un nivel înalt. De asemenea, vom avea ocazia de a găsi noi abordări în relația cu copiii (crește fertilitatea).