Hoții l-au furat pe Darius, cel mai mare iepure din lume. Ce recompensă oferă proprietara, un fost model Playboy4Foto3Video© realitatea.net

Hoții l-au furat pe Darius, cel mai mare iepure din lume. Ce recompensă oferă proprietara, un fost model Playboy

, 4 știri, 50 vizualizări

​​Poliția din Anglia are de rezolvat un caz neobișnuit după ce Darius, cel mai mare iepure din lume, a dispărut de acasă în weekend, scrie ABC News.

Iepurele din rasa gigant continental care deține recordul Guinness pentru dimensiunea sa (1,29 metri) a dispărut din țarcul său din Stoulton (Worcestershire), iar poliția a făcut un apel pentru returnarea lui. „Credem că iepurele gigant continental a fost furat din țarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie”, a transmis West Mercia Police într-un comunicat. „Iepurele este cu adevărat unic, de fapt are 129 centimetri și a fost premiat de Guinness Record pentru că este cel mai mare iepure din lume”.

Annette Edwards, stăpâna lui Darius, a făcut apel pe rețelele de socializare și oferă 1.000 de lire sterline oricui poate ajuta la recuperarea animalului.