Ianis Hagi a fost dorit de Manchester City1Video© sport.ro

Ianis Hagi a fost dorit de Manchester City

, 6 știri, 23 vizualizări

În urma succesului dobândit, împreună cu naționala U21, la EURO 2019, Ianis Hagi este urmărit de o parte dintre "granzii" de pe continent. Printre echipele care îl vor pe tânărul atacant se numără Manchester City, Barcelona, Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund, Anderlecht sau Sevilla.

Oficialul câștigătoarei Cupei și Supercupei României a explicat de ce Ianis nu a ajuns la City. Campioana Angliei ar fi dorit să îl cumpere pe Ianis, dar internaționalul român urma să fie împrumutat la Girona, formație care a retrogradat, iar negocierile nu s-au concluzionat.

”Toată lumea își dorește ca Ianis să ajungă la o echipă unde să joace, să aibă un antrenor care să-l includă în strategia lui pentru următoarele 2-3 sezoane. A apărut și varianta cu Barcelona, cu împrumut. Manchester, tot cu împrumut. Manchester City! Interesul mare a fost al lui Guardiola. Varianta cu Girona era o afacere în 3, dar spaniolii au retrogradat. E normal ca Ianis să afle cât mai repede ce drum va urma”, a declarat Bivolaru pentru PRO X.