Ianis Hagi, lăudat de presa engleză, înainte de meciul Genk - Liverpool4Foto© sport.ro

Ianis Hagi, lăudat de presa engleză, înainte de meciul Genk - Liverpool

, 14 știri, 16 vizualizări

Ianis Hagi (21 de ani) va avea parte de cel mai tare meci al carierei de până acum. Genk va juca pe teren propriu cu Liverpool, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 3. Ianis este considerat principalul pericol al celor de la Genk. „Forma lui Ianis Hagi n-a fost grozavă în ultima perioadă, dar e tipul acela de jucător talentat care poate decide un meci de unul singur”, scrie site-ul thisisanfield.com.

Ianis Hagi nu va rata marele duel cu campioana Europei, Liverpool. Chiar dacă a fost nevoit să iasă de pe teren după o oră de joc în înfrângerea cu 0-1 în deplasare la Standard Liege, mijlocașul de 20 de ani va fi apt pentru confruntarea cu trupa lui Jurgen Klopp. Vestea a fost anunțată chiar de tatăl său, Gheorghe Hagi. „Ianis a ieșit accidentat, dar poate evolua cu Liverpool.

Am vorbit cu el, era acasă, a fost la refacere astăzi, e acolo, e bine, să vedem ce va fi. Asteptăm meciul, merg să văd și eu meciul și vedem ce va fi”, a dezvăluit Gică Hagi după meciul Viitorului cu Academica Clinceni. Ianis Hagi (20 de ani) a jucat sâmbătă doar o oră pentru Genk, în partida cu Standard Liege (0-1), după ce a fost lovit cu cotul în ureche și apoi schimbat în minutul 60.