Ilie Dumitrescu s-a destăinuit în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia: „Visul meu a fost să fiu antrenor la Steaua”7Foto© video.gsp.ro

Ilie Dumitrescu s-a destăinuit în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia: „Visul meu a fost să fiu antrenor la Steaua”

, 11 știri, 31 vizualizări

„Sunt foarte mulți antrenori ca își doresc să ajungă la Steaua. Eu am avut un vis! Visul meu a fost fiu și antrenor la Steaua. Eu am crescut de la 8 ani și jumătate la Steaua. Mi-am dorit să-mi închei și cariera tot aici. Și mi-am dorit foarte mult să fiu antrenor pentru că iubesc clubul. Acolo m-am dezvoltat ca persoană, m-am format ca om. Steaua mi-a dat totul în viața asta! Doream să fac performanță”, a spus Ilie Dumitrescu, care a fost antrenor la echipa lui Becali în 2010, pe vremea când FCSB era denumită Steaua.

De asemenea, fostul fotbalist recunoaște că este dificil de lucrat cu patronul Gigi Becali, la FCSB, și și-a exprimat aprecierea pentru cei care reușesc să o facă.

„Sunt foarte puțini patroni în România care dau libertatea antrenorilor și foarte mulți care fac la fel de Gigi. Unii chiar îți impun echipa. Am fost momente când Gigi Becali a vrut ca opinia publică să știe exact și să transmită realitatea.