Imagini necenzurate cu Oana Roman, la Mamaia, în costum de baie!
Foto: www.realitatea.net

Imagini necenzurate cu Oana Roman, la Mamaia, în costum de baie!

7 știri, 149

Oana Roman a făcut eforturi uriașe pentru a slăbi, după ce a născut. A anunțat, la un moment dat, că a reușit să scape de 20 de kilograme și se simte foarte bine. (Promotiile zilei la monitoare) Se întâmpla acum patru ani. Între timp, vedeta a mai redus un pic din ritmul alert în care se lupta să slăbească. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o pe fiica fostului premier la plajă, la Mamaia, și vă prezintă imagini necenzurate cu ea, în costum de baie.

Aproape patru ani au trecut de atunci, iar Oana pare că a mai redus din ritmul în care slăbea, văzând cu ochii, așa cum se observă, de altfel, și în imaginile de ultimă oră obținute de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Weekend-ul trecut, Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor de patru ani, Maria Isabela, au dat o fugă la mare, la Mamaia. Acolo, fiica fostul premier Petre Roman a avut mare grijă de micuță, dar și de băiețelul unui cuplu care a însoțit-o la plajă. Oana le-a făcut celor doi copii castele de nisip, fiind foarte atentă la cerințele micuților. A avut timp și de stat la șuetă, cu câteva prietene, pe șezlong.

Nu a ratat o baie în mare, așa că, la un moment dat, și-a luat costumul de baie, dar și un colac micuț, pentru Maria Isabela. În acest timp, Marius s-a relaxat la un joc de table cu un amic.

Oana Roman se confruntă, de doi ani, cu o problemă de sănătate, hipertiroidie, motiv pentru care vedeta face ...

    Citește pe cancan.ro