Imagini revoltătoare într-un spital din România. Un bolnav a filmat cum un gândac i se plimba în farfuria cu mâncare- Video2Foto2Video© bzi.ro

Imagini revoltătoare într-un spital din România. Un bolnav a filmat cum un gândac i se plimba în farfuria cu mâncare- Video

, 5 știri, 29 vizualizări

Imagini cu un gândac care se plimbă în farfuria unui bolnav al Spitalului Județean de Urgență Deva au apărut în presa locală. Managerul spune că dezinsecțiile au fost făcute la timp și e posibil ca gândacii să fie aduși de acasă, de bolnavi:

Imaginile cu un gândac care se plimbă în farfuria cu mâncare a unui bolnav au apărut în presa locală din Hunedoara, iar managerul Spitalului Județean de Urgență Deva, Lidia Roșca, spune că se fac verificări.

„Au mai fost probleme în altă parte și tot așa, s-a dus echipa și a făcut dezinsecția. Se face în fiecare săptămână. Serviciul SPIAAM, prin agenții de dezinfecție, deratizare, dezinsecție, în fiecare săptămână, merg pe Secția de Pediatrie, în timpul săptămânii. Ei fac și dezinfecția la nivel înalt pentru bacterii, fac și pentru gândaci, vine și firmă din exterior”, spune Roșca.