Încă o școală din sectorul 4 intră în scenariul roșu4Foto© businessmagazin.ro

Încă o școală din sectorul 4 intră în scenariul roșu

, 5 știri, 18 vizualizări

Programul „Adoptă o școală” este o inițiativă proprie Smithfield România, care s-a născut, potrivit reprezentanților companiei, ca răspuns firesc la nevoile identificate în timpul vizitelor în comunitățile în care compania își desfășoară activitatea. Programul vizează îmbunătățirea procesului educațional și a condițiilor de studiu în școlile din județul Timiș și Arad și a fost inițiat în anul 2018.

Proiectele eligibile înscrise au beneficiat de sprijin financiar în urma depunerii unui proiect care vizează accesul la educație, îmbunătățirea procesului educațional, amenajarea de spații de joacă și sport și susținerea inițiativelor de digitalizare a claselor, fără a afecta procesul de învățământ.

Până în prezent, de cele ediții implementate la nivelul județelor Timiș și Arad, au beneficiat aproximativ 13.000 de elevi și cadre didactice din  37 de unități de învățământ primar, gimnazial și liceal. Pilotul acestui program s-a desfășurat în 2018, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș, și a implicat  25 de unități de învățământ primar și gimnazial din județul Timiș.