Incendiu puternic la groapa de gunoi a orașului Arad

Incendiu puternic la groapa de gunoi a orașului Arad

11 știri, 8

Incendiu la groapa de gunoi a Aradului. Focarul a izbucnit vineri dimineață și a fost semnalat de șoferii care treceau pe șoselele din apropiere. Pompierii și angajații companiei de salubritate intervin la această oră pentru lichidarea focarului. Fumul intens a ajuns însă în zonele locuite ale orașului și este vizibil de la kilometri depărtare.

Incendiul la groapa de gunoi a Aradului a izbucnit vineri dimineață, în condiții încă neelucidate. A fost cuprinsă de flăcări o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați, iar degajările mari de fum afectează și zone locuite ale orașului.

Incendiul a fost raportat la 112 de șoferi, care circulau pe DN 79 Arad – Oradea sau pe centura municipiului Arad, care au crezut inițial că au luat foc terenuri agricole, din cauza flăcărilor care se vedeau pe o suprafață mare și a fumului dens, relatează DIGI24.

Pompierii ajunși la marginea orașului au constatat că arde depozitul de deșeuri, administrat de o firmă privată.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, incendiul a fost anunțat în jurul orei 05.00, însă se presupune că ardea deja mocnit de câteva ore, înainte să fie vizibile flăcările. Degajările mari de fum afectează zone locuite ale orașului, în special cartierul Grădiște.

ISU a mobilizat mai multe echipaje de pompieri, care sunt ajutate de către angajați ai firmei care administrează depozitul de de...

    Citește pe libertatea.ro