Incendiu puternic la o școală din București. Pompierii au intervenit pentru salvarea copiilor7Foto© observator.tv

Incendiu puternic la o școală din București. Pompierii au intervenit pentru salvarea copiilor

, 14 știri, 33 vizualizări

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineața la școala numărul 77 din București, astăzi, în timp ce mai mulți copii se aflau la cursuri. Pompierii au intervenit de urgență pentru a salva copiii care se aflau la cursuri de dans. Un paznic al școlii a fost cel care a observat fumul gros care ieșa dintr-una din clase și a sunat la numărul unic de urgență 112.

Bărbatul a reușit să îi evacueze pe toți copiii aflați în interiorul școlii, însă s-a intoxicat cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Observator.tv. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrjiri de specialiate. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit sau intoxicat, însă o bună parte din clădirea în care a avut loc incendiul a fost distrusă.

Citește și Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, "coafată după un catalog Igiena 1980", Viorica Dăncilă, "ținută impecabilă"!  Post-ul Incendiu puternic la o școală din București. Pompierii au intervenit pentru salvarea copiilor apare prima dată în Libertatea.ro.