Incendiu puternic în Mureș la un depozit de materiale plastice
Foto: www.romaniatv.net

Incendiu puternic în Mureș la un depozit de materiale plastice

5 știri, 78

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice, din Sovada, duminică seara. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și se străduiesc să stingă focul. Cauzele izbucnirii incendiului de la Sovata nu au fost încă stabilite.

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice. Nouă autospeciale aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Horea’ al Județului Mureș, din Târgu Mureș, Sovata și Reghin, și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Sovata, Ghindari, Eremitu, Sângerogiu de Pădure și Miercurea Nirajului intervin pentru lichidarea unui incendiu violent izbucnit, duminică seara, la un depozit de materiale plastice din Sovata.

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice, din Mureș

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, căpitan Cristian Virag, a declarat că incendiul a fost anunțat în jurul orei 20,30, la o hală de circa 400 de metri pătrați în care se află deșeuri de materiale plastice și că până la această oră pompierii militari și cei ai serviciilor voluntare au reușit localizarea focului, împiedicând astfel extinderea la halele din apropiere, potrivit Agerpres.

În urmă cu cinci zile, un incendiu a avut loc în Bacău la o fabrică de mezeluri. O hală de depozitare a produselor din carne, cu o suprafață de 7500 de metri pătrați, a luat foc.

    Citește pe libertatea.ro